Privé yoga

Wil je met yoga beginnen, maar je weet niet hoe? Of kan je juist wat meer begeleiding gebruiken? 
Dan is privéles wat voor jou! In een sessie van 60 minuten begeleid ik je met mijn volledige aandacht door de yogahoudingen. Je krijgt persoonlijke feedback, en elke week voel je je sterker in en bewuster over je lichaam. Een privéles kan bij jou thuis, op een gewenste locatie, of online.

Yoga op maat

1-op-1

Voor een sessie met één persoon kan ik bij jou thuis of op een locatie naar keuze komen. Ook online via Zoom is een optie. Als je geen yogaspullen hebt, dan is dat geen enkel probleem. Ik kan alles voor je meenemen!

2-op-1

Het is ook mogelijk om met twee personen een privéles aan te vragen. Dit creëert een leuk en uniek moment met z’n tweeën, omdat je elkaar op een andere manier leert kennen.

Voor bedrijven

Ik werk ook met (kleine) bedrijven om de werknemers na of tijdens een dag achter hun bureau weer aan het bewegen te krijgen. Een yogales is een goed moment om je aandacht naar je lichaam te brengen, en om klachten te voorkomen.

Ervaringen

De privéles door Laura gaf mij precies waar ik op dat moment behoefte aan had: persoonlijke aandacht om mijn yogabeoefening een verdieping te geven. Laura geeft les op een fijne, persoonlijke en betrokken manier, waarbij ze heel sterk aansluit bij wat ik nodig heb. Kortom een aanrader voor als je verder wilt komen met yoga, en met volle aandacht van jezelf en Laura hiermee bezig wilt zijn.

Marieke Jacobs

Laura gaf tijdens de privéles op een hele duidelijke en rustig manier uitleg over de yoga oefeningen. Maar misschien nog wel belangrijker: ze luisterde vooral ook erg goed naar mijn vragen en ze paste moeiteloos het programma aan op basis van mijn eigen struikelblokken. Ik kan haar yogalessen zeker aanbevelen!

Marijn

“To be soft is to be powerfull."

– Rupi Kaur